Onteigeningsplannen Klinkaardstraat en bufferbekken Kooike

KAPELLEN – Voor het project van de aanleg van riolering en fietspaden langs de Klinkaardstraat dienen er onteigeningen te worden uitgevoerd. Hiervoor werden er plannen opgemaakt door studiebureau Sweco, in opdracht van de wegbeheerder Agentschap Wegen en Verkeer. Het schepencollege van Kapellen is akkoord met plannen.
In de bebouwde kom, wordt een wegprofiel van 20,35 m aangelegd (langs beide zijden: voetpad, fietspad, schrikstrook, parkeerstrook, rijbaan). Buiten de bebouwde kom zijn er geen voetpaden en parkeerstrook, maar wel een open gracht en de nodige veiligheidsstroken. Het dwarsprofiel heeft hier een breedte van 22,00 m.
Ook voor de aanleg van een bufferbekken en de verbindingsgracht, dient een weide te worden onteigend en enkele boven – en ondergrondse innemingen uitgevoerd. Voor deze plannen werd eveneens een akkoord gegeven.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. in 2002 was er van deze werken al sprake en later werd dat 2004,2006,….enz,Hopelijk kan het nu doorgaan want het is hier levensgevaarlijk met dat moordstrookje voor de fietsers maar waarschijnlijk duurd het nog wel 5jaar,als het daar al bij blijft en officieel weten we nog van niets.Er is destijds nu denk ik 3jaar geleden een info geweest in het bruggetje in kapellen en nadien niets meer van gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *