Ontdek de wereld tijdens picknick aan het Havenhuis


Koffie uit Zuid-Amerika? Cacao uit West-Afrika? De haven van Antwerpen brengt de wereld op je bord of op je picknickdeken. Zondag 24 juni kan je met familie of vrienden genieten van een gezellige picknick op het Zaha Hadidplein voor het Havenhuis met producten uit de hele wereld. Je draagt dan bovendien ook nog je steentje bij aan het goede doel, want de helft van de entreeprijs wordt geschonken aan Mercy Ships, het ziekenhuisschip dat medische zorg biedt aan de allerarmsten in Afrika.
Wereldse picknick met uitzicht op het water
Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor zondag 24 juni? Kom dan naar Antwerpen waar die dag een picknick wordt georganiseerd, midden op het Zaha Hadidplein, voor het Havenhuis. De picknick staat helemaal in het teken van de rol die de haven speelt in de aanvoer van producten vanuit de hele wereld, zoals koffie, bananen,…Op het menu: vers fruit en fruitsalade, belegde broodjes, koffiekoeken, chocolade, noten, verschillende maaltijdsalades, koffie en thee.
Inschrijven
Vroege vogels kunnen zich inschrijven voor de brunch (10.00u – 11.30u), en speciaal voor langslapers is er een lunch (13.00u – 14.30u). De picknick kost vijf euro per persoon. De helft hiervan wordt geschonken aan Mercy Ships, het ziekenhuisschip dat gratis medische zorg biedt aan de allerarmsten in Afrika.
Inschrijven kan vanaf vandaag via deze link: www.portofantwerp.com/nl/events/picknick. Je kan voor maximum 6 personen inschrijven. Kinderen onder de drie hoeven niet ingeschreven te worden (ze zijn uiteraard wel welkom), voor kinderen vanaf 5 jaar betaal je 5 euro.
Bereikbaarheid
Kom je naar het event, houd dan zeker rekening met de wegenwerken rondom het Havenhuis: http://www.portofantwerp.com/nl/wegenwerken-de-haven
Een overkapping wordt voorzien, dus ook bij slecht weer zal het event plaatsvinden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *