NYE breekt vorig record te Essen

De tweede editie van New Year Eve (NYE) kon rekenen op een groot aantal bezoekers. Jongeren kwamen massaal af op de nieuwjaarsfuif in de sporthal van Essen. Een derde editie lijkt daarop een logisch vervolg.

Meer dan 1400 jongeren kwamen in Essen fuiven op NYE. Een hondertal meer dan het voorgaande jaar. Niet enkel jongeren, maar ook buurtbewoners kwamen om middernacht kijken naar het vuurwerkspektakel. NYE gaf een dik kwartier de lucht alle kleuren van de regenboog.

Derde editie onderweg
De vzw Rechoque denkt al aan een derde editie waarbij ze de sporthal Heuvelhal meer willen aankleden. Ze hebben een jaar de tijd om de jeugd tijdens oud op nieuw te verrassen.

Fotoarchief NYE
De kans is groot dat fuifbeesten zichzelf tegenkomen op een van de vele foto’s getrokken door professionele fotografen. Ontdek ze op de Facebook pagina van NYE: facebook.com/pages/NYE.

Dankwoord
NYE was natuurlijk enkel mogelijk dankzij de hulp van de vele vrijwilligers. Vzw Rechoque wil hen dan ook bedanken voor het fantastische werk.  Heb je zelf nog ideeën of tips voor de volgende editie? Mail dan naar info@rechoque.com.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *