Nutswerken en nieuwe voetpaden in de De Keyserhoeve en Putsebaan in Zandvliet

ZANDVLIET – Vanaf dinsdag 15 juni tot december 2021 zal aannemer Denys nutswerken uitvoeren in de De Keyserhoeve en de Putsebaan in Zandvliet. Deze werken worden opgedeeld in verschillende fases.

De eerste fase loopt van dinsdag 15 juni tot en met vrijdag 3 september in de De Keyserhoeve vanaf de Zoutedijk tot het Boterstraatje. Eerst worden de nutsleidingen in de voetpaden aan de zijde van de kerk aangelegd vanaf de Zoutedijk tot de Botermarkt. Daarna vernieuwt de aannemer de nutsleidingen vanaf het Boterstraatje tot de Zoutedijk in de voetpaden aan de overzijde van de straat. Tijdens het bouwverlof, van 12/7 tot en met 30/7, vinden er geen werken plaats en zijn en zal het éénrichtingsverkeer tijdelijke opgeheven worden.

Vanaf september vernieuwt de aannemer de leidingen in de De Keyserhoeve vanaf de Botermarkt tot de Conterscherp, van de Conterscherp tot de Aakstraat en aansluitend vanaf de IJzerenwegstraat tot aan het Boterstraatje. Deze werken zullen in december afgerond zijn.

In het voorjaar van 2022 zal district Berendrecht-Zandvliet-Lillo de voetpaden in de De Keyserhoeve volledig vernieuwen. Ook zal er ter hoogte van het kruispunt Conterscherp – Zuidvest een verhoogde inrichting worden aangelegd. Wanneer deze werken afgerond zijn, zal aannemer Denys de nutswerken verderzetten in de Putsebaan tot aan de Antwerpsebaan.

Tijdens de werken geldt er éénrichtingsverkeer in de De Keyserhoeve vanaf de Zoutedijk richting de Botermarkt. De omleiding loopt via de Martinussteeg, Spaansemolenstraat, Noordland en Conterscherp. Bussen van De Lijn volgen een omleiding richting Antwerpen (ook tijdens het bouwverlof): -normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg. De haltes Antwerpsebaan, Aakstraat en Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden 3 vervanghaltes voorzien ter hoogte van het kruispunt Antwerpsebaan – Zandvlietse Dorpstraat, Zandvlietse Dorpstraat – Berendrechtsvoetpad en Zandvlietse Dorpstraat – Zoutestraat. Richting Zandvliet volgen de bussen het normale traject.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *