Nog meer Kas-Cultuur in KK Heuvels

kas
Tijdens de maanden mei en juni organiseert KAS weer een aantal actitviteiten in KK Heuvels.
Op 1, 3 en 4 mei loopt de tentoonstelling van Art ten Hove nog: “Een Vermoeden van Vrede”. Verschillende kunstenaars laten het beste van hen zien in schilderijen, tekeningen, keramiek en woordkunst.
Op zondagnamiddag 11 mei om 14u organiseert KAS voor de tweede keer de enige echte Polderverhalen:  waar gebeurde verhalen over De Groote Oorlog, anekdotes, vertelsels, en enkele surprises, maw echte verhalen over Kapellen, Stabroek, en andere poldergemeenten.
Wie komt vertellen: Heemkring Hoghescote (Kapellen), Fons Marcus en Marie-Josée Huybrechts (Stabroek), Frans Denissen (Hoevenen) en TANTE KAAT. Zij vertelt en geeft tips over alledaagse problemen in het huishouden. Tante Kaat zal ook op uw vragen in dit verband antwoorden. Zij die het nieuwe boek hebben aangeschaft kunnen dit boek laten signeren. Het boek zelf wordt die dag niet verkocht.
Haal je dans schoenen tevoor schijn want op 16 mei speelt Aqui Vem O Sol de zon in KK Heuvels. “Aqui Vem O Sol” (Braziliaans voor “Hier komt de zon”) zijn vier jonge zangeressen en een ritmesectie van oude rotten die de oren willen zalven en het hart doen smelten met hun versie van de “girl group bossa nova”. Zij brengen Braziliaanse klanken en danspasjes op het podium. De mooie meiden van A qui Vem O Sol zullen u die avond verrassen met Zuiderse fragementen. Het repertoire van Aqui Vem O Sol bestaat uit Braziliaanse classics (van o.a. Antonio Carlos Jobim, Sergio Mendes, Marcos Valle, Joao Gilberto) gegoten in een origineel jasje.
Als afsluiter van het culturele jaar komt niet minder dan Bjorn Eriksson (songwriter “The Broken Circle Breakdown”) en Nathalie Delcroix (Laïs) een origineel concert geven. Dit gaat door op 13 juni om 21u.
Hun repertoire is een mooie eerlijke samensmelting van hun muzikale werelden, Americana, country en folk. Door De Standaard gekroond tot het mooiste country-koppel uit Vlaanderen, dé plaat van 2014, voorprogramma’s van Howe Gelb en Blaudzun… Eriksson Delcroix staat garant voor een schitterend en onvergetelijk concert!
Op het voorprogramma om 20u: Matt Watts @The Calicos, muziek van eigen bodem.
Verder zijn er nog 2 aperitiefconcerten om 11uur : op 4 mei het klassieke duo Pianavoce en op 1 juni The Blue Note Maniacs.
Meer info kan je altijd vinden op www.kasattenhoven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *