Nieuwe zaalshow met Jacques Vermeire te Stabroek

-Jacques-Vermeire---Veel-vijven-en-zessen---promobeeld
Op zaterdag 11 juni 2016 brengt Jacques Vermeire  de nieuwe  zaalshow “ Veel vijven en zessen,”   in zaal Moorland te Stabroek.
Ha-ho-hilarisch! Drie jaar na 5 voor 12 draait Jacques Vermeire verder door en gaat met Veel vijven en zessen, zijn zesde en nieuwe zaalshow, in feestelijke première, ditmaal in Gent, in de Capitole, en wel op zaterdag 3 oktober 2015. En de oerkomiek maakt er een heuse tournee met XL-shows in uw buurt van.
Een vreugdedansje is hier op zijn plaats! Want, jazeker, Fonske Verzele beleeft opnieuw hilarische familieavonturen en Kevin Vermeulen heeft nog maar eens een nieuwe vriend. Maar tegelijk is alles nieuw in Veel vijven en zessen, de grappen en ook tal van typetjes. Gili de la Tirette zet iedereen op het verkeerde been en Dimitri Keerbergen beleeft een climax op iets dat verdraaid veel weg heeft van Tomorrowland. Wablief?! Tomorrowland!? Jazeker, het icoon van de Vlaamse lach is als een onstuimige ster op de dansvloer. Hij danst. En danst! En danst! En de zaal … gaat spontaan in polonaise. Een polonaise op Tomorrowland? Alleen Jacques Vermeire klaart die klus! Met de glimlach. Met de schaterlach. Met de bulderlach.
Deuren open om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Organisatie : cultuurraad Stabroek
Inkom : 15 € vvk, 17 € aan de kassa, senioren en studenten 2 € korting; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard;
Info en reservatie : cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder