Nieuwe tenue WTC The Eagles werd voorgesteld

De nieuwe tenues van WTC The Eagles

PUTTE – Na 4 jaar in dezelfde tenue te hebben rondgefietst werd op woensdag 16 maart de nieuwe tenue van WTC The Eagles voorgesteld door voorzitter Tim Lenaerts. Er verzamelden meer dan 40 nieuwsgierige leden in café ’t Wit Paard in Putte-Kapellen om hun nieuwe truitjes, vesten, broeken en zelfs nieuwe sokken op te halen. 

voorzitter Tim Lenaerts stelde het nieuwe tenue voor

Voor het eerst sinds het ontstaan van The Eagles in 2010 werd afgeweken van de Belgische kleuren zwart, geel en rood. Ditmaal werd blauw de hoofdkleur, met de kenmerkende gele en rode accenten.

Het bestuur (Tim, Andy, Bart, Bart, Els,​ Roel en Sam) en de bedenkers/ontwerpers (Bjorn en Jorrit) hechtten belang aan zowel herkenbaarheid, schoonheid als kwaliteit. Om dit betaalbaar te houden voor alle Eagles gingen ze ook deze keer op zoek naar enkele sponsors. Net zoals op de vorige Eagles-tenue staan Vennincx Verzekeringen, loodgieter Bart van den Bosch en bouwwerken Ken Simons te blinken op het truitje en de broek. Zij krijgen gezelschap van kinesist Paul van Loon als vierde sponsor. 

Tijdens de bijeenkomst werd niet enkel de nieuwe tenue voorgesteld, ook werd er door de voorzitter al vooruitgeblikt naar het nieuwe Eagles-seizoen. Een aantal klassieke ritten zoals bijvoorbeeld de pittarit (25/5) blijven zeker op de kalender staan, maar er werden ook enkele vernieuwingen aangekondigd. 

Nieuw op de kalender zijn onder andere de Paasrit (16/4) en de mosselrit (6/8). Voor het jaarlijkse ledenweekend trekken de Eagles dit jaar naar Borgloon in Haspengouw.

​Voor meer informatie kan je en kijkje nemen op de website www.wtceagles.be 

The Eagles vliegen/rijden voor het eerst weer uit op woensdag 30 maart, start om 19 uur op het Douaneplein aan de grens in Putte.

Het belooft weer een sportief én plezant jaar te worden bij WTC The Eagles.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder