Nieuwe digitale schoolroutekaart voor Brasschaat

Op vrijdag 18 september lanceerde Brasschaat de digitale schoolroutekaart en fietsten we samen een veilige fietsroute in met de 6e jaars van Gibo Mariaburg.
In 2019 hielden we een grootste digitale bevraging bij ouders, leerlingen en leerkrachten over de mobiliteitsknelpunten op weg naar school. Daarbij konden ook de schoolroutes aangeduid worden.   De gemeente ontving ruim 200 meldingen vanuit 20 verschillende Brasschaatse scholen. Samen met politie verwerkten we deze meldingen 1 voor 1 en brachten we de veiligste routes naar school in kaart. Intussen zijn al verschillende van deze knelpunten opgelost.
Aan de schoolpoort deelden leerlingen van Gibo Mariaburg ook fluorescerende hangers uit om aan de boekentas of jas te hangen.
De nieuwe digitale schoolroutekaart is nu ter beschikking. Je vindt hem via onderstaande QR-code of via www.brasschaat.be en onze sociale mediakanalen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder