Mountainbiken met korting in de Kalmthoutse Heide

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Om te mountainbiken in Grenspark Kalmthoutse Heide heb je een digitaal vignet nodig om op bepaalde singletracks te rijden. District Berendrecht-Zandvliet-Lillo betaalt voor haar bewoners de helft van het aangekochte jaarvignet terug.

In Grenspark Kalmthoutse Heide zijn kwalitatieve mountainbikeroutes aangelegd. Die vragen regelmatig onderhoud om de kwaliteit op peil te houden. Daarom is een digitaal vignet verplicht voor deze singletracks: Stoppelbergen – Groen; Wildernissen – Paars; Staartse Heide – Rood; Volksabdij – Blauw.

Een digitaal vignet is verplicht vanaf 18 jaar en kost 12 euro per jaar. Je kan ook een dagticket kopen aan 5 euro.

Wanneer krijg je een terugbetaling?

Bij de aankoop van een jaarvignet kan je rekenen op een terugbetaling van de helft van de kostprijs van het vignet, namelijk 6 euro. Een dagpas komt niet in aanmerking. Je moet inwoner zijn van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo en aantonen dat je een vignet hebt aangekocht. Je doet een digitale aanvraag en voegt een kopie van je aangekochte vignet en een betalingsbewijs toe. Je kan je aanvraag tot maximum 1 jaar na de datum van de aankoop van je vignet indienen.

Hoe vraag je je terugbetaling aan? Registreer je via de verenigingendatabank. Start je aanvraag en klik op ‘aanvragen en formulieren’.

Info: https://grensparkkalmthoutseheide.com/mountainbike/

©district Berendrecht

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *