Mooie cheque voor Rotonde 

 Pascal Devers, Veerle Van Leuven, Gunther Van Velthoven, Bob Geysen, Ans VT, Lore Vansteenkiste, Dirk de Kort, Niels de Kort

Tijdens het jaarlijkse SPORTGALA van zorgvoorziening Rotonde, op vrijdag 13 december,  werd de opbrengst van de G-wielerwedstrijd “Rotonde Classic” overhandigd. Organisator Pascal Devers en zijn vrijwilligersteam hebben een cheque ter waarde van € 7.000 kunnen overhandigen aan de cliënten van Rotonde Brasschaat. “Als organisator wil ik iedereen bedanken voor de steun aan de G-Sporters. Ook dank aan het gemeentebestuur van Brasschaat voor de steun aan ons evenement voor de G-Sport”, aldus Pascal Devers. 

De opbrengst zal gebruikt worden voor de aankoop van een OPair 3 rolstoelfiets waarmee de rolstoelgebruiker vervoerd kan worden en een Twinny tandem zodat mensen met een verstoord evenwicht of slecht dieptezicht in het verkeer kunnen fietsen. 

“Deze wielerwedstrijd is een prachtig initiatief. Ik ben zeer tevreden met de extra centen die we ophalen. Maar ik vind het minstens even belangrijk dat G-wielersport een zichtbare plaats krijgt binnen de gemeente en dat iedereen hieraan kan deelnemen” zegt Dirk de Kort, voorzitter Rotonde vzw.

De derde editie van Rotonde Classic zal doorgaan op zondag 14 juni 2020. Het wordt een herkansingswedstrijd voor het WK in Oostende. 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder