Milk Inc 15 in Sportpaleis.

Meer dan 300.000 fans zagen afgelopen  5 jaar MILK Inc optreden in het Antwerps Sprtpaleis.  De Antwerpse muziektempel wordt m:omenteel in gereedheid gebracht  voor weerom verschillende shows van deze absoluut populaire dance-act. Het 15 jarig bestaan van de band vormt tevens het thema voor een totaal nieuwe spetterende party. 3 data staan voorlopig op het schema: vrijdag en zaterdag 23 en 24 september en zaterdag 1 oktober , telkens om 20u30.
In tegenstelling tot andere verjaardagsfeestjes trekt het trio Regi, Linda en Filip alle mogelijke reg isters open . Een band vol topmuzikanten, video, licht en klankspektakel, en 2 speciale gasten die op hun beurt de sfeer zullen vervolledigen: Kate Ryan en Bart Peeters zijn er eveneens bij!
Tickets vanaf 27,50 euro.
Snel reserveren is aan te raden. Dat kan via teleticket service:  070  345 345   of    www.teleticketservice.com       of    www.sportpaleis.be
Milk Inc is de 6 megaconcertreeks van deze populaire groep.  Bijkomende data  zijn voorzien.      erjee.

foto  Ruddy Berghmans

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder