Mieke Frijters van ATF gehuldigd in district 

Mieke Frijters, zaakvoerster van ATF in Zandvliet werd eerder dit jaar uitgeroepen tot vrouwelijke ondernemer van het jaar. Zij won de ‘Womed Award’ die uitgereikt wordt door Markant vzw en Unizo. 
In 1960 werd ATF door Mieke’s vader Kees opgericht. In 1982 besliste Mieke, net geen 18 jaar oud, om een jaartje mee te draaien in het bedrijf. Toen haar vader in hetzelfde jaar stierf, nam ze samen met haar broer Leon, die al elf jaar meedraaide in het bedrijf de zaak over. In 2014 stopte Leon en ging Mieke alleen verder. 
Dankzij haar inspirerend ondernemerschap werd Mieke verkozen tot vrouwelijke ondernemer van het jaar. Woensdag 26 juni zette het districtsbestuur samen met een delegatie van het ATF-personeel en afgevaardigden van de plaatselijke middenstand, Mieke in de bloemetjes. 
Burgemeester Carl Geeraerts noemde haar de strafste vrouwelijke ondernemer die hierdoor ook Zandvliet nog eens op de kaart zette en daar was hij zeer blij mee. Maar ze is meer dan een onderneemster. Met passie spreekt ze over het personeel, ‘haar mensen’, die ze bijna als haar familie beschouwt. “Het is niet evident als vrouw maar zij is het beeld hoe het kan. Bij elk groot evenement is ze aanwezig en kunnen we op haar beroep doen.”, aldus Geeraerts. 
 
Daarna stelde Mieke, via een powerpoint presentatie haar bedrijf voor en toonde de voorbereidingen naar de Womed Award en de viering achteraf. Op het einde van het filmpje nog volgende boodschap ‘Goede medewerkers zijn de basis voor alles’ en daar staat ze voor.
 
Van het districtsbestuur kreeg Mieke een bloemenruiker en een penning. 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder