Michael Lanzo neemt clip op in café Molengeest te Berendrecht

Michael Lanzo, winnaar van het televisieprogramma Belgium’s Got Talent in 2013,  brengt  een nieuwe single op de markt “Dat kleine dorpscafé”. Het bijhorende clipje werd opgenomen in café Molengeest te Berendrecht.

Michael Lanzo is één van de artiesten die optreedt onder het management van VDM produkties, het bedrijf van Chris en Frank van De Melando’s.  Chris Van Hoof schreef het lied speciaal voor Michael.  Omdat het liedje over een echt kleine dorpscafé gaat, kozen Frank en Chris om in de Molengeest de clip op te nemen. Het is er gezellig, de mensen zijn er vriendelijk en sociaal en Raymonda is een uitstekende cafébazin! Raymonda doet veel voor de Melando’s Fanclub. De Molengeest is zo’n beetje het stamcafé van de leden van de fanclub uit Berendrecht en Zandvliet.

Michael is een zanger die vele genres aankan en deze keer wilde hij een echt ambiance nummer maken. Omdat Michael in het verleden al enkele keren in café De Molengeest heeft opgetreden, was  hij meteen akkoord om zijn nieuwe TV clip daar op te nemen.

Vanaf vandaag is de clip op MENT TV te zien.  U kan de clip nu al bewonderen op onze website. Geniet ervan!

VDM produkties is gespecialiseerd in het maken van Seniorenproducties maar doet sinds enkele jaren ook management en boekingen voor een tiental artiesten (exclusief).

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *