Met Belgerinkel naar de Winkel

Op zaterdag 7 mei 2011 gaat de nieuwste editie van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ van start. Het thema voor dit jaar is doorspekt met liefde en romantiek. Met de volle spaarkaart spaar je niet alleen voor een leuke picknickponcho, je kan er bovendien een deel ervan opsturen als gefrankeerde postkaart naar je geliefde. Wanneer hij of zij de postkaart vervolgens deponeert in de Belgerinkelbus bij één van de deelnemende handelaars, winnen jullie misschien een weekendje Parijs. Natuurlijk maak je met je volle spaarkaart ook kans op een nagelnieuwe Oxford-fiets!
Het concept van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is eenvoudig en effectief. Van 7 mei tot 11 juni 2011 kan je telkens wanneer je gaat winkelen met de fiets de spaarkaart laten afstempelen bij de deelnemende handelaars. Hier vind je ook de verzameldozen waarin je je volle spaarkaart deponeert. Op het einde van de campagne worden tal van mooie prijzen verloot onder de deelnemers.
Steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen van winkelen met de fiets. Het bevordert de gezondheid, vermindert de CO2- uitstoot én de parkeerproblematiek. Bovendien draag je met fietsen je steentje bij voor een beter leefmilieu.
Info: duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64

Bekijk de lijst van de deelnemende handelaars in Kalmthout op de gemeentelijke website: lijst deelnemende handelaars.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *