Marktje 7 opnieuw open !

EKEREN – Op woensdag 23 juni heropenen Loes en Tom hun pop-up-ijsbar aan de Markt 7 in Ekeren-Centrum. Toen zij op zondag 18 april, de laatste dag van de paasvakantie, de ramen van hun woning sloten, werd een heropening in de zomer in het vooruitzicht gesteld. En belofte maakt schuld, vandaar dus.
Zoals bekend kunnen lekkerbekken bij Marktje 7 terecht voor ijsjes, pannenkoeken en wafels. Het is niet onbelangrijk te vermelden dat het ijs gedraaid wordt met duurzame en biologische producten zonder kleur-, smaak- of verdikkingsstoffen en aangeleverd wordt door ‘”Frozen Happiness”, een bedrijf van een huisvriend van het koppel.
Voor de weinige Ekerenaars die Marktje 7 nog niet kennen : er wordt enkel take-away-gewijs verkocht via raamverkoop want er is geen verbruiksruimte. Afrekenen kan via moderne betaalmiddelen als debetkaarten en payconiq maar zèlfs cash is mogelijk ! Ook cadeaubonnen kopen is mogelijk zodat familie of vrienden hiermee kunnen verrast worden. Te noteren dat Marktje 7 op maandag en dinsdag gesloten is maar alle andere dagen opent te 14 uur en sluit te 21 uur. Hopelijk wordt het warme zomer zodat een verfrissend ijsje meer dan welkom zal zijn. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *