Maatregelen tegen winterweer in Polderdistrict

“Vandaag zullen we alle fietspaden, oversteekplaatsen en bushaltes een preventieve strooibeurt geven ter voorbereiding op de aangekondigde sneeuwval en constante vriestemperaturen die voorspeld worden’. Aldus een mededeling van districtssecretaris Luc Gerselé vanuit het districtshuis te Berendrecht. Hij meldt verder dat er maandag 14 januari 3 medewerkers mee bezig waren.

IJsvrij
Zij deden ook een controle op de kerkhoven van Berendrecht en Zandvliet en in de OCMW-wijk op eventuele ijsvorming. Er werd een t
ractor met zoutstrooier ingezet en 1 dienstvoertuig voor bushaltes, oversteekplaatsen en de controle van het openbaar domein. Tijdens de nacht van maandag op dinsdag heeft één persoon permanentie en staat er één in stand by. Dindagmorgen beginnen er 4 medewerkers om 6u, om (voordat het verkeer op gang komt) bij eventuele sneeuwval alles te ruimen en te strooien. Indien nodig zullen er dinsdagavond ook mensen blijven doorwerken. De Reinigingsdienst neemt de rijwegen voor zijn rekening. Zowel de fietspaden als de rijwegen waren maandagavond ijsvrij. 

Info: luc.gorsele@stad.antwerpen.be | www.antwerpen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.