Lokale vaccinatiedag op 6 december in de sporthal Attenhoven

STABROEK/PUTTE/HOEVENEN – Op maandag 6 december zal Vaccovid een eenmalige vaccinatiedag organiseren in de sporthal Attenhoven, in de Kerkstraat te Hoevenen. Er wordt gevaccineerd tussen 10u00 en 16u30.

Ben je 60plusser en heb je een uitnodiging gekregen met een nieuwe vaccinatiecode dan kan je een afspraak maken om in de eigen gemeente het herhalingsvaccin of 3de prik te krijgen. Je kan hier niet terecht voor een eerste of tweede prik.

Je kan een afspraak hiervoor maken met de corona infolijn 03 435 95 55. Bel terug als je niet binnen geraakt. Het is momenteel zeer druk bij de infolijn, bel bij voorkeur in de namiddag. Een afspraak maken kan ook online (geniet de voorkeur om de infolijn te ontlasten). Ga naar https://covidvaccin.doclr.be/ of naar de website van Vaccovid 

Zonder vaccinatiecode kan je geen afspraak maken! Meer info over de andere vaccinatiedorpen vind je op de Vaccovid website. Hier kan je ook nog terecht als je op dit moment nog geen vaccinatiecode hebt gekregen. Je moet steeds een afspraak maken.

Sporthal Attenhoven is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. De parking is die dag enkel toegankelijk voor de vaccinatiedag. Dit wordt begeleid door parkingstewards. Er geldt een speciale parkeerregeling voor kort parkeren. Een bezoek aan de vaccinatiedag zal gemiddeld 25 minuten duren. Er is ook een ruime fietsparking. Breng je vaccinatie uitnodiging mee en je eID. Een mondneusmasker is verplicht tijdens het volledige bezoek.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder