Lidl vindt Picolosite Stabroek onveilig

Warenhuisketen komt naar Stabroek. Op dit moment vindt Lidl het nog veel te vroeg. “Onze winkel in Stabroek is nog niet open omdat de directe omgeving nog niet voldoet aan de hoge eisen die Lidl stelt aan klantveiligheid en klantcomfort. Het heeft nog te veel weg van een bouwwerf en vooral de onveilige in- en uitrit vinden we niet ideaal. Van zodra de situatie het toelaat willen we Stabroek overtuigen van de sterke troeven van Lidl”, zegt Pieterjan Rynwalt, persverantwoordelijke van de winkelketen.  De aanwezigheid van Albert Heijn schrikt Lidl niet af. “Het is niet uitzonderlijk dat wij zaken openen dicht bij de concurrentie. Wanneer de veiligheid het toelaat,  hopen we in september open te gaan”, besluit Rynwalt. Marc Van Acker weet niets van een opening in september.  “Op het einde van deze maand is het pand voor Lidl helemaal in orde Ik begrijp dus niet waarom Lidl niet in juni opengaat zoals eerder is afgesproken.”
“Wij zijn uiteraard vragende partij dat de oplevering vanuit de ontwikkelaar zo snel mogelijk gebeurt én dat aan de veiligheidseisen voldaan wordt . Dan kunnen wij zelf starten met onze eigen inrichtingswerken om van het pand een aantrekkelijke Lidl-winkel te maken. Wij houden aan dat we mikken op een opening in september. Van zodra de oplevering gebeurd is, kunnen wij voor onszelf een heldere timing opstellen naar onze toekomstige klanten”, besluit Pieterjan Rynwalt. EVDW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder