Lidl blijft, maar winkelpand staat te koop


Stabroek – Delestré Immobiliën verkoopt het pand waarin het warenhuis Lidl al enkele waren winkel draait. De immowebsite laat weten dat het gaat om een moderne investeringseigendom en dat het pand dateert uit 2011. Het heeft een handelsoppervlakte van 1330m² met voor de deur een parking met plaats voor 350 wagens. Die moet Lidl wel delen met de buurzaken als Hubo, Brantano, Kruidvat en Albert Heijn. Via de website van Delestré vernemen we ook dat het pand op dit moment verhuurd wordt tegen een jaarlijkse huuropbrengst van 138.624 euro. Meteen ging het gerucht de ronde dat het warenhuis zijn deuren zou sluiten in Stabroek.
Woordvoerder van het warenhuis Isabelle Colbrandt geeft tekst en uitleg. “Wij zijn geen eigenaar van het pand in Stabroek. De eigenaar heeft zijn pand te koop gezet, maar ons huurcontract blijft doorlopen. We blijven dus nog minstens tien jaar in de poldergemeente op de dezelfde plaats waar we enkele jaren geleden de zaak openden. Op dit moment overwegen we zelf niet om dat pand aan te kopen”, aldus Colbrandt.
“Wij zijn trouwens nog steeds op zoek naar nieuwe locaties, ook in het noorden van Antwerpen. We laten die regio zeker niet aan de concurrentie, want er is nog plaats voor extra filialen in het noorden”, geeft Isabelle Colbrandt nog mee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *