Leerlingen organiseren festival bij Mater Salvatoris in Kapellen

Op vrijdag 9 mei 2014 is het eindelijk zo ver!  TMF StressFactor strijkt neer op de speelplaats van Mater Salvatoris in Kapellen. Van 13 tot 16.30 uur wordt de school omgetoverd tot een bloeiende festivalweide met artiesten als Viva Revival, Safi & Spreej en DJ Dysfunkshunal ft. Fatty K.
De leerlingen brengen deze namiddag niet door in saaie klaslokalen, maar ze genieten van een zonnige dag met verschillende optredens van bekende Belgische artiesten. Daarnaast zijn er ook verschillende drank- en eetstandjes, toffe wedstrijden en tal van andere leuke randanimaties.
De volgende artiesten zullen de speelplaats laten daveren:
13u00 – 13u45 Viva Revival
13u45 – 14u15 Red Bull Mobile DJ (DaMouz)
14u15 – 15u00 Safi & Spreej
15u00 – 15u30 Red Bull mobile DJ (DaMouz)
15u30 – 16u30 DJ Dysfunkshunal ft. Fatty K
De Red Bull Mobile DJ is mede-verkozen door de leerlingen van de school.
Het festival is een concept van TMF StressFactor, waarbij leerlingen leren hoe ze een festival op poten moeten zetten en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze werken al enkele maanden actief mee aan het festival door een affiche samen te stellen, de artiesten te begeleiden, security te regelen, eet- en drankbonnen te verkopen, een draaiboek op te stellen en nog zo veel meer.  TMF StressFactor is niet alleen een namiddag boordevol plezier, maar het is ook een zeer leerrijke ervaring voor de organiserende leerlingen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *