Leerlingen Mater Salvatorisinstituut richten mini-onderneming op

KAPELLEN – Leerlingen van het Mater Salvatorisinstituut te Kapellen die in het 6de jaar van de richting Ondernemen en Marketing zitten, hebben een mini-onderneming opgericht genaamd “Close 2 You”.

De mini-onderneming biedt geschenkdozen aan voor de oudere leeftijdscategorie. Hiermee willen ze de ouderen, die in deze coronatijd geen familie of vrienden kunnen zien, verrassen met een geschenkbox die vrienden of familieleden voor hen bij “Close 2 You” kunnen bestellen.


“Wij willen de mensen die zich alleen voelen in deze tijd een hart onder de riem steken, hiermee willen we de oudere generatie laten zien dat er aan hen gedacht wordt en dat ze weten dat ze niet alleen zijn!” aldus de studenten.


De box bevat geschenkbonnen (regio Antwerpen), gepersonaliseerde foto (ingekaderd) , gepersonaliseerde boodschap, pralines, drank, stoffen zakdoeken, denkboekje, koekjes en parfumstaaltjes. Met andere woorden zaken die voor een instant geluksmomentje zorgen. De geschenkbox wordt rechtstreeks naar de ontvanger verzonden (of via een afhaalpunt).

De geschenkbox kan je bestellen via www.close-2-you.be info close2you.msi@gmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *