Leerlingen de Rekke zingen samen met Lissa Lewis Rode Neuzenlied

Directrice Inge Coeckelberghs, Lissa Lewis, schepen Veerle Nonneman
en burgemeester Rik Frans

HOEVENEN – De leerlingen van de Rekke in Hoevenen mochten op vrijdag 4 december, samen met Lissa Lewis het Stabroekse Rode Neuzenlied ‘Euforie’ zingen. De speelplaats van De Rekke vulde zich met enthousiaste leerlingen die luid de naam van Lissa Lewis scandeerden. Meteen zat er de sfeer goed in. Met zijn allen zongen zij het liedje ‘Euforie’, dat speciaal voor de Rode Neuzendag werd gecomponeerd. Het idee voor de inhoud van de tekst komt van Peter Hendrickx. De tekst en muziek werden gemaakt door Geert Vanloffelt (De Geest) en Joes Brands (Sputnik Studio Schoten) en onze eigen Lissa Lewis was meteen bereid om dit prachtige lied voor in te zingen.

Rode Neuzengemeente
Het is voor de eerste keer dat Stabroek zich tot Rode Neuzengemeente bombardeert. “Het is dankzij onze schepen Veerle Nonneman dat wij aan dit verhaal begonnen zijn”, zegt burgemeester Rik Frans. “Het was een heel organisatie om dit op korte tijd te realiseren. Vele telefoontjes heeft Veerle moeten doen en met veel enthousiasme heeft zij haar sterke schouders onder het project gezet”, aldus de burgemeester.

“We zijn trots dat wij al 3.216 euro kunnen doorstorten op de rekening van Rode Neuzendag. Het voorlopige bedrag kregen wij bijeen door de speciale speelgoedinzameling van Mama’s voor Mama’s, giften van Stabroek Zingt en van N-VA en de verkoop van al 200 cd’s van ‘Euforie’, zegt schepen Nonneman.

De cd kan nog altijd gekocht worden door 5 euro over te schrijven op rekeningnummer BE40 7512 0911 4963. Met vermelding van naam en adres/lissa lewis. De gekochte single-CD wordt nadien thuis bezorgd.

Info: mail naar veerle.nonneman@stabroek.be of GSM 0491 99 29 58. – VDM produkties: mail naar info@vdmprodukties.be of tel 0 3664 51 41.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *