Laatste corona-feestje in de Akkerstraat Hoevenen

Op de foto zie je Yves en Sven, de twee fantastische buren die zeven weken na elkaar, elk weekend, een feestje in mekaar staken! Telkens was het één groot feest dat ongeveer 2 uur duurde. (er was steeds toelating van burgemeester en politie)

Sven en Yves hadden elke dag, om klokslag 17 uur, hun babbel in hunne voorhof. Telkens werd er gepalaverd hoe ze volgend weekendfeestje zouden in mekaar steken. Midden de week kreeg elke bewoner van de Akkerstraat een mailtje in hun mailbox met de nodige uitleg. Op zaterdag- of zondagnamiddag was het zover …. 15 minuten voor het begin van de feestnamiddag zette iedereen alles klaar op zijn eigen oprit. De sfeer zat er telkenmale voor 200 % in. Maar …. steeds op veilige afstand! =

Het mag gezegd worden, Yves en Sven, jullie zijn geslaagd met “grootste onderscheiding.

Jammer, iedereen zag er zo naar uit, maar aan alle mooi liedjes komt een eind! We bedanken deze twee initiatiefnemers voor hun fantastische inzet. Hopelijk breien ze nog een mooi vervolgverhaal … wie weet in de grote vakantie! (CVH)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder