Laageind (N111) in Stabroek afgesloten op zondag 28 juni 2020

Elia voert op zondag 28 juni 2020 werken uit in de omgeving van het op- en afrittencomplex Stabroek (nr.13) van de A12 en Laageind (N111). Als onderdeel van het project Brabo worden nieuwe elektriciteitsdraden op hoogspanningsmasten getrokken. Dit gebeurt met een helikopter.

Helikopterwerken aan hoogspanningsmasten
Binnen het project Brabo vernieuwt en versterkt Elia de bestaande 150kV-hoogspanningslijn tussen Zandvliet en Lillo langs de A12 tot een 380kV-hoogspanningslijn. Op zondag 28 juni 2020 plant Elia werkzaamheden ter hoogte van het op- en afrittencomplex Stabroek (nr.13) aan de A12. Met behulp van een helikopter wordt een nylon trekkoord op de masten getrokken. Nadien trekt Elia via deze trekkoorden nieuwe elektriciteitsdraden op de hoogspanningsmasten die eerder werden geïnstalleerd.

Laageind (N111) in beide richtingen afgesloten
Om de werken veilig uit te kunnen voeren, wordt op zondag 28 juni 2020 Laageind (N111) tussen de A12 en de kruising met de Abtsdreef in beide richtingen volledig afgesloten. Doorgaand verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via het op- en afrittencomplex Berendrecht (nr. 12) van de A12 en de Bosstraat, Monnikenhofstraat en Abtsdreef. Huizen en handelszaken gelegen langs Laageind (N111) en op het Picoloplein blijven bereikbaar. Het plaatselijk verkeer volgt hiervoor een lokale omleiding via de Havenweg (afrit Berendrecht) en de Torense Weg. Op zondag wordt het gedeelte van Laageind (N111) tussen de A12 en de Torense Weg tijdelijk tweerichtingsverkeer.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder