Kristof Timmermans uit Stabroek doet mee aan Big Brother

Schlagerzanger Kristof Carpentier (Kristof Timmermans) aan het werk

STABROEK – De 30-jarige Kristof Timmermans uit Stabroek is de negende bewoner in het nieuwe seizoen van Big Brother op Play 4. De Schlagerzanger, beter gekend als Kristof Carpentier van ‘Champagne Voor Iedereen’ en ‘Nonkel Ronny’, probeert honderd dagen te overleven in het huis van Big Brother.

Nadat de eerste acht bewoners van Big Brother 2022 het huis binnenstapten, had Big Brother al meteen een wit konijn klaarstaan. En dat was geen onbekende voor de Polder: Kristof Timmermans (30) uit Stabroek zal proberen honderd dagen te overleven in het huis van Big Brother.

Onmiddellijk liet Kristof weten dat hij in het huis voor de sfeer wil zorgen. Dat zal geen probleem zijn, want als schlagerzanger Kristof Carpentier zorgde hij al eerder voor de sfeer met zijn hits zoals ‘Champagne Voor Iedereen’. Maar of hij de bewoners én de kijkers ook kan overtuigen met zijn charmeoffensief zal nog moeten blijken.

De moeder van Kristof, Sidi Eysackers, wist het al even van zijn deelname. “In november had hij er iets over verteld, maar we moesten natuurlijk zwijgen tot de eerste aflevering.” De laatste keer dat zij Kristof nog kon zien, was tijdens de feestdagen. “26 december is hij vertrokken en op de 29ste moest hij alles afgeven. Sindsdien hebben we hem dus niet meer gehoord.”

Maar als vaste supporter van alter-ego Kristof Carpentier, zal Sidi ook supporteren voor haar zoon in het huis van Big Brother. “Ik moet eerlijk zijn dat ik dat programma nog nooit gezien had. Maar we gaan elke dag supporteren en hopelijk kan hij het zo lang mogelijk volhouden.”

Big Brother is elke dag te zien om 19u35 op Play4.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder