Komt er een einde aan de wegversperringen

wegomleiding verkeers zandvliet
In verschillende polderdorpen zijn er her en der wegenwerken maar de laatste tijd heeft Zandvliet ook zijn deel gehad. Eerst drie weken omleiding van de lijnbussen door werken in De Keyserhoeve  aan een huis vlakbij de kerk. Dan drie weken omleiding door werken aan de weg en het cultureel centrum, ook op De Keyserhoeve.
Nu gaan we dan weer de derde week in met de volledige afsluiting aan het kruispunt van de Zandvlietsedorpstraat en de Zoutestraat.
Ikzelf heb de test al gedaan om van mijn woonplaats (Botermarkt) naar de huidige opstapplaats – kruispunt Antwerpsebaan-Putsebaan te stappen. Resultaat: 17 minuten en niet aan een slakkengang. Mensen uit Noordland doen er ongeveer 20 minuten over.
We kunnen er niet om lachen en hopen dat dit vlug is opgelost. Als ik de enige arbeider mag geloven die dan toch op zaterdag 20 augustus daar aan het werk was zou op maandag of op dinsdag 23 augustus het kruispunt  vrij zijn voor verkeer ook al staat er op de borden tot 2 september.
Franco

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder