Klokken luiden in Stabroek en Hoevenen

Feesten doe je samen, maar dit jaar vieren we alleen. En toch kunnen we er ondanks alles het beste van maken. Laten we op 31 december klokslag 20.20 uur met z’n allen afscheid nemen van wat was, het glas heffen op de volgehouden inspanningen en het nieuwe jaar omarmen. Zo delen we in deze donkere dagen verbondenheid en het vertrouwen dat het weer beter wordt. Zo beleven we ondanks de laatste avond van het jaar alleen, toch een moment samen.

En dat we dan wakker mogen worden in een nieuw jaar. Waarin nabijheid weer de ruimte krijgt en we grenzeloos mogen dromen. Waarin onze glimlach weer mag spreken en we elkaars hou vast kunnen zijn.
Een jaar waarin leven weer samenleven wordt.


Dit initiatief wordt bijzonder goed onthaald en gedeeld (zie ondermeer ook het journaal op zowel VRT als VTM). In tal van steden en gemeenten zullen ook klokken en beiaarden luiden. Ook in de gemeente Hoevenen en Stabroek zullen de kerkklokken stipt om 20.20 uur luiden.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder