Kliederen en kladderen in refter De Rekke


HOEVENEN – Op maandag 2 augustus starten de werken voor de lang verwachte uitbreiding van de Gemeentelijke basisschool De Rekke. Er komt een nieuwe vleugel met zeven kleuterklassen, een ontvangstruimte, een refter met keuken, een speelgang en een EHBO lokaal. 

Maar vooraleer de refter wordt afgebroken, mochten de kinderen van de speelpleinwerking zich volledig laten gaan. Ze gingen aan het werk met verfbussen en borstels, bekladden de muren en waanden zich even echte kunstenaars. De begeleiders Quinten Van de Casteele, Milan Geertruy, Joline Van Opstal en Maia Eeckhout-Racon probeerden alles in goede banen te leiden maar konden niet voorkomen dat sommigen serieus besmeurd waren. Maar ze hadden dolle pret! Dan kan je wel merken in onderstaand filmpje!

Gymhal
Bovenop de nieuwbouw komen een turnzaal, een danszaal, kleedkamers met douches en enkele bergruimtes.   Ook lokale turnverenigingen zullen mogen gebruik maken van deze nieuwe infrastructuur. De nieuwbouw wordt naast de bestaande lagere school gebouwd. Als alles meezit zal aannemer Van Roey deze nieuwbouw opleveren in het najaar van 2022.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *