Kim Theuns smelt voor de elektrische fiets van Ekeren Winkeldorp

De winnaars Kim Theuns, Roel Verhaert en Rita Tijsmans samen met enkele bestuursleden van Ekeren Winkeldorp, districtsburgemeester Koen Palinckx (uiterst rechts) en districtsschepen Marc Elseviers (derde van rechts).  

De handelsvereniging Ekeren Winkeldorp koos in december voor een volledig digitale eindejaarswedstrijd. Klanten konden met een kaartje met een unieke code inloggen en een gokje wagen. Bedoeling was om de tijd te gokken die nodig was om de sleutel uit het ijsblok te laten smelten tot hij de grond raakte.

Met enkele tientallen seconden was Kim Theuns uit Ekerenhet dichtst bij de 843.046 seconden die nodig waren om de sleutel vrij te krijgen uit een ijsblok van 4.000kg. Zij is de gelukkige winnares van de kwaliteitsvolle elektrische fiets Norta B3700, gesponsord door I-bike en Ekeren Winkeldorp.

Trouwe klant

Kim Theuns is een trouwe klant van de handelszaken in Ekeren. “Ik woon in het centrum en doe mijn dagelijkse boodschappen bijna uitsluitend in de gemeente”, vertelde ze. “Ik heb al een elektrische fiets van het werk, maar deze gaat naar mijn echtgenoot”, vertelde ze verder. 
 “Uit de 2500 deelnemers hebben we nog 20 bijkomende winnaars uitgenodigd, ook zij waren in het bezit van het kaartje met de juiste code”, zei Rik Bossuyt, voorzitter van Ekers Winkeldorp. De derde prijs gaat naar Rita Tijsmans en Roel Verhaert mocht de tweede prijs in ontvangst nemen. Zij werden overladen met waardebons en lekkernijen. 

In de rand van de prijsuitreiking was er een extra geschenk voor het echtpaar Marcel Van Oorschot en Brigitte Lathouwers. “Wij kunnen altijd op hun medewerking rekenen”, zei Rik Bossuyt.  

Felicitaties

Marc Elseviers (N-VA), districtsschepen voor lokale economie, plaatste Ekeren Winkeldorp in de spots. “Elk jaar organiseert de handelsvereniging verschillende activiteiten. Je moet het maar doen. Die mensen hebben ook nog een zaak te runnen”, zei de schepen. “Felicitaties namens het district aan het bestuur en de medewerkers van de handelsvereniging.” (mwd)   

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *