Kerstconcert in Sint Gertrudiskerk te Zandvliet

De Koninklijke Fanfare De Verbroedering Zandvliet organiseerde i.s.m. Vrijetijdscentrum De Schelde op zondag 22 december een kerstoptreden in de Sint Gertrudiskerk te Zandvliet.

Het is al jaren een traditie dat de Fanfare Verbroedering het kerstconcert opent met nadien een optreden van een bekende groep of zanger(es). Telkens werd er gespeeld in een volle kerk. Dit jaar stond er Yevgueni op het programma. Zij vieren in 2020 hun 20-jarig bestaan en gaan met hun unieke tournee langs een 30-tal kerken. Wegens een fout bij het management van de groep, werd het optreden verschoven naar 11 uur in de voormiddag. Dat zorgde ervoor dat de Koninklijke Fanfare Verbroedering van Zandvliet het naprogramma moest spelen. Vele aanwezigen op het concert van Yevgueni keerden na het optreden huiswaarts. Jammer genoeg kwamen ze niet meer massaal terug naar het concert van de Verbroedering. Maar de afwezigen hadden ongelijk. De fanfare had een mooi programma samengesteld en onder leiding van dirigent Rudi Versweyveld brachten zij hemelse muziek. Alle genres kwamen aan bod, van filmmuziek tot The Beatles en Michael Jackson om af te sluiten met “It’s gonna be a cold, cold Christmas”. De presentatie van het concert werd verzorgd door Saar Van Son.

Nadien kon er aan de kraampjes op de kerstmarkt, buiten aan de kerk genoten worden van lekkere pannenkoeken, glühwein, Hasseltse koffie of een lekker soepje terwijl de Kerstman, geflankeerd door de Kerstvrouw de kindjes en ook de volwassen verblijdde.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *