Kermis rond het Kerkschip en afscheid van Kaai 526

Met verenigde krachten van alle verenigingen en pastorale groepen werkzaam in en rond het kerkschip van Antwerpen wordt op zondag 26 juni een zomerse ontmoetingsdag georganiseerd.
Het wordt een  feestelijke ‘Familiedag’ waar de varende gezinnen en alle mensen die verbonden zijn met de binnenvaart en het kerkschip elkaar zullen treffen om kermis te vieren.
Tevens wordt het een ‘Goodbye’ aan Kaai 526 want het Kerkschip vertrekt na 40 jaar naar Kaai 25 in het Houtdok aan de Mexicobrug. Eerst het afscheidsfeest dus en op latere datum de inzegening op de nieuwe bestemming.
De Familiedag vindt plaats   voor de laatste keer aan Kaai 526, Noorderlaan 499, te 2030 Antwerpen/Lillo, op zondag 26 juni  van 10.30u tot 18.00u. (Je kan nog blijven tot later!)
De opbrengst gaat naar de restauratie en het onderhoud van het schip.
Er is eerst een gezinsviering (eucharistie) met inbreng van kinderen en jongeren in samenwerking met de internaten, catechisten en jeugdwerking van de ‘Schroef’. Verder zijn er allerlei kermiskraampjes, attracties, hapjes en drankjes voor jong en oud, in samenwerking met  alle schippersverenigingen van het Kerkschip.
Jos Vanhoof, Aalmoezenier haven en binnenvaart

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *