Kermis in Zandvliet met koersen en Trail

ZANDVLIET – Van zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli is het kermis op de Botermarkt in Zandvliet. Op zondag 14 en dinsdag 16 juli gaan er twee wielerwedstrijden door en op zondag 21 juli is het Zandvliet Trail. Bus X70 van De Lijn volgt op deze drie dagen een omleiding.

Op zondag 14 juli gaat om 15 uur het clubkampioenschap van de Polderklievers door met start aan café Noordland in Zandvliet.

Op dinsdag 16 juli strijden lokale wielerploegen tegen elkaar voor het goede doel tijdens de Polderkoers met een hart. De wielerwedstrijd vertrekt om 19 uur aan café Noordland in Zandvliet.

Op zondag 21 juli vindt de Zandvliet Trail plaats. Wandelaars en lopers kunnen een recreatief parcours volgen door de Zandvlietse horeca en andere bijzondere locaties. De startplaats is aan de Botermarkt om 15 uur. Een toer is 2,5 kilometer. Deelnemers doen zoveel toertjes als ze zelf willen.

Verkeersomleiding
Bus X70 van De Lijn volgt op zondag 14 en 21 juli enkel een omleiding richting Antwerpen. Dit vanaf aanvang tot einde dienst. Op dinsdag 16 juli volgt deze bus in beide richtingen een omleiding vanaf 17 uur tot einde dienst.

Richting Antwerpen

  • Normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
  • Niet bediende haltes: Bakkerstraat, Dorp, Aakstraat en Antwerpsebaan.
  • Vervanghaltes in Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van Antwerpsebaan, Aakstraat en Zoutestraat.

Richting Zandvliet

  • Normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
  • Niet bediende haltes: Bakkerstraat, Dorp, Aakstraat en Antwerpsebaan.
  • Vervanghaltes in Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van Zoutestraat, Aakstraat en Antwerpsebaan.

Op zondag 14 juli en zondag 21 juli is het centrum van Zandvliet slecht bereikbaar. Het is aangewezen om – komende vanuit Nederland – de afrit Berendrecht (12) te nemen in plaats van afrit Zandvliet (11).


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *