Katastroof opent Stab-Rock

katastroof


Woensdagavond 6 augustus startte de reeks concertavonden in Stabroek ingericht door Stab-Rock op de parking achter zaal Moorland.  Dit jaar stond als opener Katastroof op het programma. Een publiekstrekker van formaat en er zakten dan ook massaal veel fans van het volkse trio naar Stabroek af. Zjuul, Jos en Stef brachten dan ook op hun gekende wijze hun meest bekende hits, doorspekt van commentaar eigen aan Katastroof.  Het publiek werd vooraf opgewarmd door zangeres Carol Lyne, die als soliste duidelijk haar mannetje op het podium kon staan.
Ondanks het kwakkelweer, konden de paraplu’s dicht blijven en werd het een gezellig feestje.
Volgende week 13 augustus is er een optreden van Casserole Fermer – support Iris L’Or; woensdag 20 augustus: Party Scene Investigation – support Barierre, Vic Smetley & The Bastards sluit de reeks concerten op 27 augustus af met in het voorprogramma Dinny.
Stab-Rock zijn gratis openlucht concerten waar gezelligheid, sfeer en goede muziek centraal staan.  De optredens starten om 19 uur en eindigen rond 23 uur.
Info: www.stab-rock.be of 0478.11.76.87

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder