Kasteelconcert “Avena trio" te Putte

Davidsfonds Putte-Grens sluit de in 2007 gestarte concertreeks voor het vierde succesvolle jaar af in het Kasteel Ravenhof.  De concertreeks mmv. o.a. de Vlaamse Gemeenschap, Bayer MaterialScience, BASF, Coiffure Christiaens, KBC en Vastgoed03  omvat 4 concerten, telkens op een zaterdagavond in de centrale hal van het Kasteel Ravenhof, Oud Broek 4 te Putte (Putte-Stabroek) om 20 uur.
Kasteel Ravenhof ligt precies op de grens van Nederland en België te Stabroek in het domein en natuurgebied Moretusbos. Op zaterdag 2 april 2011  brengt AVENA TRIO ons een slotconcert met muziek van Mozart, Beethoven, Casadesus en enkele 20-eeuwse componisten “Avena” is het houtblazerstrio waarin Jan De Maeyer, docent hobo en kamermuziek, hobo speelt en met Nestor Janssens, soloklarinettist van de “Filharmonie” te Antwerpen en Luc Loubry, solofagottist in het Nationaal Orkest van België. Het ensemble bestaat sinds 1972. Het won in 1976 de eerste prijs op de internationale wedstrijd voor kamermuziekensembles te Colmar. Sindsdien concerteerden zij in binnen -en buitenland en mag het Avena-trio zich internationaal tot een van de meest gerespecteerde houtblazerstrio’s beschouwen. Zij maakten dan ook talrijke radio- en televisie opnames, hun CD’s zijn overal ter wereld terug te vinden.

De toegangsprijs bedraagt €15, leden Davidsfonds betalen € 13, 55+ers 13,5 €.
Jongeren tot 25 jaar betalen 7,5 € per concert.
Reserveren kan best direct via overschrijving als abonnee of voor afzonderlijke concerten op het rek. nr. van Davidsfonds Putte-Grens IBAN: BE79 7509 3205 0833 BIC: AXABBE22
met de vermelding van de naam en het aantal plaatsen evenals “ abonnement” of “concertdatum van het beoogde concert”, indien gewenst na of bevestigd via telefonisch contact tel. 00 32 3 664 01 69 of via e-mail naar  www.kasteelconcerten.be waar ook verdere info te zien is.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *