KAS blijft afspraken met artiesten nakomen

De voorstelling “Tussen Zussen” met Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten is gepland op 10 september

Met de huidige coronamaatregelen en beperkingen is het voor de culturele sector bijzonder moeilijk om het hoofd boven water te houden.
“Geplande concerten kunnen niet plaatsvinden, de zaalcapaciteit wordt gereduceerd, artiesten kunnen niet optreden,” aldus KAS voorzitter Erik Simons.
“Toch willen we in deze moeilijke periode, waar hopelijk snel licht aan het einde van de tunnel komt, onze afspraken nakomen – al betekent dat veel gepuzzel en communicatie over en weer,” zegt Erik, die ook instaat voor de programmatie bij KAS. “KAS maakt waar wat werd afgesproken met de “bands”. Het is een zeer moeilijke tijd voor de groepen en KAS wil hen helpen/ondersteunen door de engagementen die ze in het verleden heeft aangegaan met die muzikanten na te komen.”
Terwijl enkele concerten kunnen genieten van een ‘verlies-subsidie-regel’, een officiële garantie dat de artiesten en hun team alsnog vergoed worden, wil KAS met doorgedreven communicatie op sociale media ook het publiek over de geplande concerten blijven informeren, en met tickets en drankverkoop het programma financieren.

“We kijken nu uit naar het najaar, dat we op 10 september willen inzetten met “Tussen Zussen” met Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten. Een topper, en meteen de vijfde keer dat Marleen bij KAS te gast is,” zegt een immer enthousiaste Erik Simons.

Naast de 12de editie van Angelnight op 18 september heeft het KAS-team met onder meer kleppers als Tom Helsen en de Italiaanse bluesvirtuoos Fabrizio Poggi een attractief aanbod voor het najaar klaar.

“Belangrijk om te melden is dat alle tickets voor concerten die omwille van corona-maatregelen verplaatst werden of nog verplaatst worden, steeds geldig blijven,” besluit Erik Simons.
Info: www.kasattenhoven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *