Kapelse Sprint lost verwachtingen in

Sven Noels, winnaar Rutger Wouters en Anthony Kets


KAPELLEN – Na twee jaar onderbreking, wegens corona, was er duidelijk opnieuw veel belangstelling voor de Kapelse Sprint. De afsluiter van de Kapelse kermis waar blijkbaar de uitstap voor veel inwoners.

Honderden toeschouwers waren afgezakt naar de Hoevensebaan waar de start en aankomst lag. Bij de heren werd het een spannende wedstrijd met als winnaar Rutger Wouters gevolgd door Sven Noels. Anthony Kets maakte het volledige Belgische podium compleet. In totaal kwamen er 33 renners aan de start.
Bij de dames kleurde het deelnemersveld voornamelijk Belgisch. Maar met deelneemsters uit Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Israël en Italië kreeg de wedstrijd toch een internationaal tintje. Dat vertaalde zich ook op het podium De wedstrijd werd gewonnen door de Britse Millie Couzens voor de Nederlandse Marieke De Groot. De derde plaats was voor de Australische Haylee Fuller. De Britse Millie Couzens is nog maar 19 jaar en heeft al een heel palmares op haar naam. Ongetwijfeld zullen wielerliefhebbers haar naam de volgende jaren nog veel zien verschijnen in de media.

De Nederlandse Marieke De Groot, winnares Millie Couzens en de Australische Haylee Fuller.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.