‘Kapellen Zingt’ trapt de zomervakantie op gang

DBV Events lanceert zomerconcerten onder de nieuwe naam: Kroonkurkfestival

KAPELLEN – Op vrijdag 30 juni organiseert DBV Events, met de steun van de Gemeente Kapellen, de zesde editie van Kapellen Zingt in het prachtige gemeentepark Beaulieu. De start van de zomervakantie wordt gevierd met een spetterende show met verschillende live optredens!

Kapellen Zingt viert met haar zesde editie de start van de zomervakantie.Het einde van de examens, de ideale moment om helemaal los te gaan! DBV Events, onder leiding van Kapellenaar Wim Versées, blikt vol trots vooruit naar de zesde editie van dit evenement.

Kroonkurkfestival
“Elk jaar proberen we net dat ietsje meer in Kapellen Zingt te steken. Het blijft een prachtig event om te organiseren. Samen zingen geeft je energie én een gelukkig gevoel. De kick die je krijgt als de hele weide meezingt, dat is onbeschrijflijk!” vertelt Versées.
Bezieler Versées spreekt zelfs van meer. “We hebben de eer om, na het gemeentelijk festival Pulptuur, dit jaar op de laatste schooldag ook effectief de zomer op gang te trappen. En laat dat nu net de start van een hele zomer vol concerten zijn.

Wij zijn met DBV Events de nieuwe partner van de gemeente Kapellen en lanceren in juli de donderdagse zomerconcerten onder een nieuwe naam: Kroonkurk Festival. Met optredens van Baco D’Or (6 juli), Bart Kaëll, (13 juli), De Kreunaers (20 juli); Ontpopt (27 juli), Hashtag Heroes en Guy Swinnen Band (3 augustus); Belpopband (10 augustus), Sydney Ayven en de Romeo’s (17 augustus) (Meer info vind je op www.kroonkurk-festival.be


Kapellen Zingt start om 19u30 met een live optreden van de Vlaanderen Zingt band. Deze liveband warmt het publiek op voor de apotheose van Kapellen Zingt: het samen zingen. De toegang is zoals voorheen gratis. Iedereen die graag wil meezingen op het podium kan zich nog steeds inschrijven via info@kapellenzingt.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *