Kapellen krijgt er een nieuw festival bij

de 4 organisatoren op het festivalterrein in Kapellen (Sydney Van Aerden, Sander Van Hirtum, Ruben De Proost en Lennart Rul) © Jelle Jansegers Photography

Sinds enkele jaren staan de Beir-Total feestjes in Kapellen bekend als de place to be voor de plaatselijke jeugd. Dankzij de unieke combinatie van; indrukwekkende lichtshows, aanstormend dj-talent en democratische prijzen hebben ze al heel wat succesvolle edities achter de rug. De organisatie van Beir-Total achtte de tijd dan ook rijp om een volgende stap te zetten. Op 9 mei 2018 organiseren zij hun eigen DJ-festival ‘Beir-Total Outdoor 2018’.
De vier jonge breinen achter Beir-Total (Ruben De Proost, Sander Van Hirtum, Lennart Rul en Sydney Van Aerden) zijn dus niet aan hun proefstuk toe. ‘Een outdoor editie stelt ons in staat om de jeugd nog meer een unieke beleving te bieden, we kunnen hier alles naar ons hand zetten’ vertelde Sander. ‘We hebben enkele verassingen in petto die de jeugd uit de omstreken zeker zullen appreciëren, ik kan enkel maar aanraden om onze Facebook-pagina goed in het oog te houden of ons te volgen via Instagram’ voegde Ruben hier aan toe. Met hun DJ-contest willen ze het aanstormend talent een kans geven om op dit unieke evenement in de spotlights te staan.

Deze outdoor editie zal plaats vinden op het festivalterrein van Kapellen, ter hoogte van de Kapelsestraat. De tickets in verkoop zijn te verkrijgen via www.beirtotal.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *