Kapellen kermis op gang geschoten

De burgemeester en leden van het schepencollege schieten de kermis op gang

KAPELLEN – Voor het eerst sinds 2019 is het opnieuw Kapellen kermis in volle glorie. Zaterdag 30 juli werd de kermis op gang geschoten door leden van het Kapelse schepencollege. Tot en met dinsdag 2 augustus, telkens van 14 tot 23 uur, kunnen bezoekers van de kermis, op het Marktplein, opnieuw schieten, draaien, vangen, grijpen en vliegen. In totaal staan er meer dan twintig attracties.

Wegens de droogte is er op maandagavond 1 augustus geen traditioneel vuurwerk. Dat wordt -geheel brandveilig, en diervriendelijk, goedgemaakt door een optreden De Romeo’s. Hun optreden start om 20.30 uur op het Marktplein. Het voorprogramma wordt verzorgd door Push en start om 19.00 uur.

Trottinettenfeest
Kinderen tussen 6 en 12 kunnen op dinsdag 2 augustus om 13.30 uur deelnemen aan het Trottinettenfeest. Je rijdt (zonder competitie) met een step of trottinet op een afgesloten parcours. Deelnemen is gratis en iedereen krijgt een leuke herinnering mee naar huis. Er zijn trottinetten ter beschikking, maar breng gerust zelf je step of trottinet mee. Afspraak om 13.30 uur aan café De Volksvriend, Essenhoutstraat 103.

De Kapelse Sprint
Wie wint er dit jaar de sprint op de Hoevensebaan? De heren vertrekken om 17.30 uur, de dames betwisten vanaf 19.15 uur hun Kapelse Sprint. Zowel de heren als de dames rijden 30 rondes met start en aankomst op de Hoevensebaan. Haast elke ronde zal er worden gesprint voor prijzen! Na 60 kilometer kennen we de opvolgers van Rutger Wouters en Thalita De Jong.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder