Kape organiseert atletiekkamp in Balen

Balen-2013_Lotte-(200)
Elk jaar organiseert Atletiekclub Kapellen (KAPE) een driedaags atletiekkamp op het domein “De Keiheuvel” in Balen. Ook dit jaar wordt dit weer opengesteld voor niet-leden van de club die interesse hebben in atletiek. Dit jaar wordt er gesport en gespeeld van vrijdag 28 maart t.e.m. zondag 30 maart.
In 2014 gaat KAPE al voor de 17de maal naar deze superlocatie in de Kempen. Aangezien men een succesformule niet mag wijzigen, zal het terug een weekend van sport en spel worden in een groene omgeving.
Iedereen van benjamin tot en met cadet mag inschrijven d.w.z. alle jongeren geboren tussen 1999 en 2007. Ook niet-leden van KAPE mogen mee op dit sportkamp. Zo kunnen ze kennismaken met de atletieksport en met de sfeer binnen de club. Niet-leden betalen voor deelname 80 € voor de 3 dagen. In deze prijs is inbegrepen: vervoer heen met de autobus, 2 overnachtingen en volpension (vrijdagavond thuis eten). Voor jongeren onder de 12 jaar is dit bedrag fiscaal aftrekbaar.
Dit alles te storten op het rekeningnummer BE91-7755-9465-4376 van KAPE met de vermelding “weekend Balen + de naam en voornaam van de deelnemer” vóór 17 maart 2014.
Dit sportkamp wordt begeleid door ervaren monitoren en een kookploeg die van wanten weet. De deelnemers moeten enkel hun sportmateriaal en hun goed humeur meebrengen. Op vrijdag 28 maart vertrekken we per autobus aan de atletiekpiste in het gemeentepark. De ouders moeten de deelnemers op zondag 30 maart vanaf 16 uur komen ophalen in het vakantiehuis te Balen. Zo kunnen ze zelf ook kennismaken met het verblijf waar hun sportievelingen drie dagen hebben doorgebracht.
Inschrijven kan on-line via de website van de atletiekclub www.ackape.be, waar je ook alle informatie kan vinden over dit atletiekkamp.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *