Kampioenschap van Kalmthout Wielerwedstrijd zondag 29 april 2012

Kalmthout en wielrennen: dat gaat goed samen. De laatste jaren genieten we met z’n allen van de topprestaties van onze Kalmthoutse veldrijders. Wielerclubs schieten als paddenstoelen uit de grond en in de winter trekken velen de bossen in met de mountainbike of de crossfiets. Om al dit enthousiasme gezellig samen te brengen, wordt na vele jaren nog eens een ‘Kampioenschap van Kalmthout Wielrennen’ georganiseerd.

Recreatieve wielrenners uit Kalmthout krijgen de gelegenheid om eens een koers in eigen dorp te rijden en zich te meten met hun vrienden en collega’s van de andere clubs. Het epicentrum van het kampioenschap bevindt zich in de buurt van Gitok 2, Kapellensteenweg 112. De wedstrijden worden onderverdeeld in verschillende categorieën: 18 tot 35 jaar, 35 tot 45 jaar, 45 tot 55 jaar, + 55 jaar en dames. Daarnaast is er een kindertoer en een ploegentijdrit.

Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Dit kan via http://www.2920.be/kampioenschap/. Er zal dus gestreden worden. Maar we willen vooral dat elke renner sportief en recreatief deze koers kan beleven. En nadien kan ruimschoots worden nagepraat aan de toog op de speelplaats van Gitok. Kalmthoutse bedrijven en handelaars die dit sportevenement willen sponsoren, vinden het sponsorpakket op de website.

Info: sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *