Kamagurka try-out in Ravenhof te Putte

Kamagurka werd in 1956, in het druilerige stadje Nieuwpoort, aan de Belgische kust, geboren. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent maar stopte daarmee voor zijn eindexamen.
Wat een creatieve duizendpoot is Kamagurka! Behalve de beste cartoonist van de laatste decennia, begaafd theatermaker en losbarstend schilder is Luc Zeebroek ook een gevierd stand-up comedian, televisiemaker en all-round humoristisch genie. We zullen het geen twee keer zeggen!
Kamagurka – niet meer weg te slaan van de planken – trekt graag een gigantische pot onzin open. Hij haalt de ernst en de schaduwkant onderuit met een stevige dosis humor en absurdisme. Wie graag waanzinnige anekdotes over de evolutietheorie, fistfuckende lepralijders en zinloos geweld hoort, heeft hier een vette kluif aan!
Hij werkt momenteel aan een nieuwe avondvullende productie en gaat samen met u in het Ravenhof op zoek naar de beste acts daarvoor.

Zaterdag 26 november 2011 stand-up comedy, try-out met Kamagurka in kasteel Ravenhof – deuren 20.00 uur, voorstelling 20.30 uur Organisatie: Cultuurraad Stabroek – Inkom: vvk. 10 €, kassa 12 €, senioren en studenten 8 en 10 €
Info en reservatie: cultuurdienst Stabroek, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *