Jonge vrouw neemt fakkel over in gemeenteraad 


Op dinsdag 17 september 2019 trad Shana Claessens in de voetsporen van Babs de Vocht en legde ze de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor CD&V. Zij zal zich 100% inzetten voor de jongeren en jonge gezinnen in Brasschaat. 
Shana Claessens is 29 jaar oud en verhuisde twee jaar geleden naar Brasschaat voor de liefde. Samen met haar verloofde Thomas Creemers woont ze op de Donksesteenweg. Het koppel is in verwachting van hun eerste kindje. “Begin november zullen wij ons gezinnetje uitbreiden. Ik zal de eerste maanden na mijn eedaflegging er even tussenuit zijn om me volledig te focussen op ons kindje. Daarna ga ik er volop voor en zet ik me in voor jongeren en jonge gezinnen. Nu ik zelf hier een gezinsleven start, wil ik de stem zijn voor jonge ouders in onze gemeente.”, vertelt het kersvers gemeenteraadslid.
Shana werkt als parlementair medewerker bij Jef Van den Bergh in de Kamer van Volksvertegenwoordigers, waar ze voornamelijk de thema’s mobiliteit & verkeersveiligheid mee opvolgt. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen stond ze op de tweede plaats en werd ze eerste opvolger. Nu Babs de Vocht wegens professionele redenen ontslag neemt uit de gemeenteraad, neemt de jonge vrouw haar plaats in. CD&V blijft dus het jongste gemeenteraadslid leveren.  Info:  Shana Claessens – 0472553684

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *