Jong VLD Kapellen vernieuwt bestuur.

 
MATHIASLIEN2Vrijdagavond 15 maart hield de Kapelse Jong VLD afdeling haar Algemene Vergadering in het Liberaal Centrum aan de Hoevensebaan.  De verzamelde Jong VLD leden werden gevraagd hun goedkeuring te geven aan een vernieuwd bestuur en kandidaat-voorzitter.
Huidig OCMW-raadslid en uittredend voorzitter Lien Van Mechelen wordt opgevolgd door Mathias Adriaenssens (24) uit Putte, sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen het jongste gemeenteraadslid in de Kapelse fractie. Mathias Adriaenssens werd lid van Jong VLD onder impuls van Philippe De Backer en tijdens zijn studententijd  was hij praeses van de Antwerpse liberale studenten. In Kapellen is hij een gekend gezicht in het jeugdwerk : hij was jarenlang hoofdmonitor bij de gemeentelijke speelpleinwerking en is altijd nauw betrokken geweest bij Chirojongens Don Bosco. Vandaag de dag is hij werkzaam in de haven bij een internationale rederij.
 
Met de unanieme steun van de Kapelse Jong VLD-leden en het uittredende bestuur zette hij de krijtlijnen uit voor de komende jaren : ‘Eerst en vooral ben ik blij dat we ons bestuur verjongen en uitbreiden met nieuwe gezichten zodat we nog beter de vinger aan de pols kunnen houden. Samen met het hernieuwde team wil ik de gekende activiteiten van Jong VLD zoals de Petanque in het Park blijven behouden en nieuwe activiteiten op de kalender plaatsen. Daarnaast willen we ons inhoudelijke luik terug opnieuw leven in blazen : wij moeten fungeren als een stem van alle jongeren en liberale Kapellenaren en daarbij onze eigen moederpartij hierop durven aanspreken. Bovendien is een goed kwart van de Kapelse bevolking jonger dan 30 : wij willen samen met onze generatiegenoten nadenken over het Kapellen van morgen, waarin we de verwezenlijkingen van de laatste jaren willen gaan verzoenen met nieuwe, frisse liberale ideeën en een duurzaam lange termijn perspectief uitbouwen voor onze prachtige gemeente’.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder