Jong en oud danst bij Jazzstudio "You Can Dance"


 

Jong of oud! Iedereen kan dansen! Dat bewees jazzstudio “You Can Dance” tijdens een wervelende show op dinsdag 14 mei in zaal Moorland te Stabroek.  You Can Dance bestaat al 35 jaar en heeft een leuke mix aan leeftijden. De jongsten zijn 5 jaar, het oudste dansende lid, Friedel De Vos, werd 92 jaar.
De kids, tieners en volwassenen zorgden voor een prachtige show, met kleurrijke belichting en aangepaste danskledij. Alle dansers van You Can Dance openden de show. Daarna gingen de  tieners  terug naar de discotijd.  De kids betraden het podium met kleurrijke paraplu’s en regenjasjes en dansten op “Singing in the rain” van Gene Kelly. De dames namen de talrijke aanwezigen mee naar Egypte op de tonen van “Walk like an Egyptian.
Na een pauze van een tiental minuutjes werd het tweede deel aangevat, waarin alle dansers nog eens aan bod kwamen. Voor het laatste optreden,  deed speaker van dienst Bruno Schevernels, een oproep om met zo veel mogelijk personen de populaire dansmove “swichen’ op het podium uit te voeren.  Zowel jong als oud gaven er gevolg aan. Zelfs schepen Ludo Reyntjens waagde er zich aan.  Verkleed als monsters, skeletten, vampieren en griezels sloten alle dansers de showavond af.
Bloemen waren er voor lesgeefster Elke Schevernels. Elke is pedagogisch geschoold en ergotherapeut met meer dan 20 jaar ervaring.   Zij zet zich 100 % in voor haar dansers. Vermelden we nog dat Elke’s moeder, Rezy Boeckx, haar grootmoeder Maria Van den Wyngaert en haar dochtertje Ena deel uit maken van de dansgroep. Het zit in de familie!
Jazzstudio You Can Dance, bestaat uit 3 dansgroepen: de kids, van 5 tot 8 jaar, de tieners, van 8 tot 17 jaar en de dames van 18 tot …. De danslessen gaan door in zaal Moorland. Voor meer info kan je terecht op gsm. 0477 754 335 – 0468 268 599 – elke.schevenels@hotmail.com
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *