Jaro-mobiel overhandigt aan bewoners De Kade

KALMTHOUT – De organisatoren van ‘Bedankt Jaro’ overhandigden op 1 juli de ‘meerijfiets’ aan de bewoners en medewerkers van De Kade in de Missiehuislei in Kalmthout, samen met de familie van Jaro De Bruyne.


Ter ere van de overleden supervrijwilliger werd op 14 mei een groot dankfeest georganiseerd. Die dag werd een druk bijgewoond sport- en muziekevenement, met een wielerwedstrijd en voetbal voor G-sporters en optredens van Harmonie Bos & Hei, Casserole Fermer, Bart Kaëll en The Eggs.

De opbrengsten van het evenement worden nu besteed aan de speciale meerijfiets, gedoopt als ‘Jaro-mobiel’. Er werd een bedrag van 11.000 euro overgemaakt aan Heder, de koepelorganisatie van De Kade. 3.000 euro daarvan waren giften en 8.000 euro werd geschonken vanuit de organisatie ‘Bedankt Jaro’.

Het evenement krijgt een jaarlijks vervolg met een nieuwe Kalmthoutse G-sport dag, onder de titel ‘Memorial Jaro De Bruyne’. Op en rond de terreinen van voetbalclub Heibos staan in mei 2023 opnieuw sporters met een beperking centraal met wielrennen, voetbal en tal van andere G-sporten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *