Inschrijvingen Speelpleinen Kalmthout vanaf 11 juni

KALMTHOUT – Met de zomer voor de deur maken we alles klaar om van Speelpleinen Kalmthout opnieuw een onvergetelijke tijd te maken. Het wordt een zomer van spelen met limieten, activiteiten in kleinere bubbels, maar vooral van grenzeloos plezier! Dat het anders zal zijn dan normaal is een feit. Bubbels van maximaal 50 personen, weekreservaties en de nodige hygiënemaatregelen zullen ook in Kalmthout van toepassing zijn.

Om onze weekbubbels van 50 personen zo veilig mogelijk te verdelen, zal je deze zomer enkel voor volledige weken kunnen inschrijven. Op die manier komen alle kinderen de hele week telkens met dezelfde kinderen in contact.

Binnen onze bubbels mogen we slechts 50 personen toelaten. Animatoren zijn daarin begrepen en dat betekent dat de plaatsen voor de kinderen beperkt zijn. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om een weekje te komen genieten. Daarom vragen we om je kinderen doelgericht in te schrijven. Inschrijven kan vanaf donderdag 11 juni 2020 om 9 uur via https://kalmthout.ticketgang.eu.

Info: jeugd@kalmthout.be, 03 620 22 65

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *