Ingrii doet het met Luc Caals!


Muziek is voor Ingrii een ideale uitlaatklep en dat werd meteen duidelijk toen ze haar eerste single ‘Leef’ uitbracht. Het nummer toont perfect aan hoe Ingrii in het leven staat: positief, sterk en met een gezonde dosis positivisme! Dat positieve wist ze moeiteloos door te trekken toen ze vorig jaar haar tweede singel ‘Smoorverliefd’ uitbracht. Nu de donkere dagen van de winter hebben plaatsgemaakt voor het nieuwe geluid van de lente, vond Ingrii het hoog tijd voor een nieuwe single.
Ingrii, haalde de oude hit van Patricia Paay van onder het stof en stak het nummer in een lentefris kleedje. De zangeres bewijst dat het nummer moeiteloos de tand des tijds doorstaan heeft en anno 2018 nog steeds niets aan meezinggehalte heeft ingeboet. Ondertussen kwam Ingrii met dit toffe lied binnen in de Vlaamse Ultra top 50, wordt ze op alle radiostations gedraaid en kan U haar zelfs horen op Radio 2!
Alsof dit alles nog niet genoeg is, nam Ingrii vorige week ook een hele toffe videoclip op met niemand minder dan top komiek “Luc Caals”. Er werd heel wat afgelachen bij de opnames maar het resultaat mag er zijn! Luc en Ingrid vormen een superleuk, hilarisch gelegenheidskoppel en dit alles kan U binnenkort bekijken op Ment TV waar de clip hoge rotatie heeft gekregen!
Ja mensen ons Ingrii ( Ingrid van den brillenwinkel in Putte) is goed bezig!!

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *