Infomoment Windpark Zandvliet-Noord

BERENDRECHT/ZANDVLIET – Storm heeft plannen om een bijkomende windturbine te realiseren te Zandvliet, ten noorden van de A12. Kom hierover meer te weten op het infomoment d.d. donderdag 31 maart in het districtshuis.

Storm is een Vlaamse windparkontwikkelaar gespecialiseerd in het ontwerp en de exploitatie van windturbineparken. Reeds 18 windparken zijn in heel Vlaanderen in gebruik en voorzien samen in het jaarlijkse energieverbruik van 87.600 gezinnen.

Er zijn nu plannen om één bijkomende windturbine te realiseren in Zandvliet, ten noorden van de A12.

Infomoment

Op donderdag 31 maart organiseert Storm doorlopend een infomoment in het districtshuis, Antwerpsebaan 140 van Berendrecht van 16.30 uur tot 19.30 uur. Tijdens dit infomoment worden de plannen toegelicht. Je kan tijdens deze uren op elk moment even langskomen.

Vanaf 31 maart zal een presentatie over deze plannen online raadpleegbaar zijn. 

Je kan je vragen ook stellen via mail of telefonisch een afspraak maken met één van de medewerkers van Storm: info@storm.be – 03 210 07 20

©district Berendrecht
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder