Inbraken op verschillende plaatsen in Lillo

In Lillo is in de nacht van donderdag op vrijdag op verschillende plaatsen ingebroken. Dat gebeurde in liefst vijf particuliere huizen en in zaken. In het lokaal van de Jachtclub Scaldis werden beschadigingen aangericht maar kon geen buit worden gemaakt. In café Louwke van ’t Licht weden eveneens beschadigingen aangericht en verdween, voor zover bekend, een som van 400 euro. Bij Chantal Grosfeld aan het Kazerneplein werd een handtas gestolen die gelukkig niet veel kostbaars bevatte. Alles werd er evenwel uitgehaald en de lege handtas werd in het ‘konijnenbos’ weggegooid.
  In de Lindelo verdween een onbekend bedrag uit de kassa. De grootste buit in waarde maakten de inbrekers bij de fotograaf. Daar werd de deur opengebroken en zwaar beschadigd. Vervolgens werden alle kasten doorzocht en ten slotte werd voor een bedrag van 20.000 euro aan waardevol fotografisch materiaal meegenomen. De politie was er ’s morgens vroeg bij maar kon tot nog toe geen daders vinden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder